Farmers Market - Solfrugt
Om os
 
 
Farmers Market har leveret grøntsager til kantiner, caféer og restauranter siden 2002. Vi gør vores bedste hver dag og har stadig vores kunde nummer 1 fra 2002, Heering i Nyhavn. Vi gør alt hvad vi kan for at beholde vores trofaste kunder i mange år, igennem et tæt samarbejde, gode priser og kvalitet.
Vi er beliggende på Grønttorvet i Tåstrup, hvor der hver nat kommer friske grøntsager hjem fra hele verden.
 
Siden Torvehallerne åbnede på Israels Plads har vi også haft Solfrugt, Københavns flotteste grøntbutik med måske Danmarks største udvalg til private! Her kan du hente inspiration og se vores store flotte udvalg af frugt og grønt. Du får selvfølgelig rabat når du handler der!

Farmers Market og Solfrugt er ejet af Helle og Søren, vi har været gift i 20 år, og arbejdet sammen lige så længe. Vi nyder de tidlige morgener på Grønttorvet.
Hver nat håndplukker Søren og Thor de bedste råvarer til den bedste pris. Derefter bliver varen pakket med det samme, og kørt ud til dig. Derved når alle vores kunder at opleve de dejlige grøntsager mens de er mest friske. Vores økologiske urter bliver pakket 3 timer inden levering.
Vi leverer i egne biler med vores egne søde chauffører.

Kvalitet er et af nøgleordene for Farmers Market, man skal have hvad man betaler for! Vi elsker godt købmandskab.

Prisen er afgørende for vores kunder, og derfor prøver vi hver nat at finde den bedste vare til den billigste pris. Der kan være stor forskel på dagens priser.

Service er et af nøgleordene for os. Det kommer naturligt for os at leve op til dine krav om fleksibilitet, varer til tiden, ekstra hjælp til akutte situationer og gode råd om sæsonvarer og menukort. Du kan få fat i os mandag til lørdag fra 04.00 til 12.00. 
 
Vi prøver at følge med udviklingen på markedet, og sender gerne nyhedsbreve ud, så du også får de første sæsonvarer.

Du kan få fat i Helle hele dagen og om aftenen er Thor klar til at hjælpe! Er vi i tvivl om din ordre ringer vi om aftenen og dobbeltchecker.
 
Farmers Market arbejder sammen med mange danske leverandører, vi vil helst sælge danske grøntsager i sæsonen. 
 

Farmers Market blev kåret som Gazelle virksomhed i 2011.


Persondata og Cookies politik i PDF - klik herunder


Personoplysninger Cookies m.m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Adresse:
Farmers Market ApS
Litauen Allé 13

Stade 2043
2630 Tåstrup

Farmers Market:
Hverdage: kl. 04.00 - 12.00
Lørdag: kl: 04.00 - 12.00
Telefon: 7022 2812

Solfrugt:
Torvehallerne
Israels Plads
Kbh K.

Telefon: 40192862

BESØG OS HER

 

© ATC Data