Farmers Market/Solfrugt
Om os
 
 
Farmers Market ApS. åbnede i 2002, og har siden leveret grøntsager til mange kantiner, caféer og restauranter. Vi er beliggende på Grønttorvet i Tåstrup, hvor der hver nat kommer friske grøntsager hjem fra hele verden.
 
Siden Torvehallerne åbnede på Israels Plads har vi også haft Solfrugt, Københavns flotteste grønthandler. Her kan du hente inspiration og se vores store flotte udvalg af frugt og grønt.

Hver nat håndplukker Søren og Jesper de bedste råvarer til den bedste pris. Derefter bliver varen pakket med det samme, og kørt ud til kunden. Derved når alle vores kunder at opleve de dejlige grøntsager mens de er mest friske. Vi leverer i egne biler med vores egne erfarne chauffører.

Kvalitet er et af nøgleordene for Farmers Market, alt bliver gennemgået ved levering, og lever varen ikke op til vores standard, bliver den sendt retur med det samme.

Prisen er også afgørende for vores kunder, og derfor prøver vi hver nat at finde den bedste vare til den billigste pris. Det gælder om at kunne læse markedet på torvet og være et skridt foran.

Service er et af nøgleordene for vores virksomhed. Det kommer naturligt for os at leve op til vores kunders krav om fleksibilitet, varer til tiden, erfarne chauffører og ekstra hjælp til akutte situationer. Du kan få fat i os mandag til fredag fra 04.00 til 13.00 og lørdag fra 04.00 til 12.00.
 
Vi prøver at følge med  udviklingen på markedet, og sender ugetilbud ud, med nyheder fra torvet, nye varer og inspiration. Vi sidder klar ved telefonen og kan svare på spørgsmål om sæsonvarer, specielle priser og varer. Helle har bl.a. arbejdet hos Wolfgang Puck, Spago's i Los Angeles for at hente inspiration.

Farmers Market arbejder sammen med nogle af de dygtigste leverandører, vi vil helst sælge danske grøntsager i sæsonen og har et tæt samarbejde med flere danske avlere. 
 

Farmers Market blev kåret som Gazelle virksomhed i 2011.


Persondata og Cookies politik i PDF - klik herunder


Personoplysninger Cookies m.m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Helle Lorenzen


Jesper Evers

Adresse:
Farmers Market ApS
Litauen Allé 13

Stade 2043 
2630  Tåstrup

Farmers Market:
Hverdage: kl. 04.00 - 13.00
Lørdag: kl: 04.00 - 12.00
Telefon: 7022 2812

Solfrugt:
Torvehallerne
Israels Plads
Kbh K.

Telefon: 40192862

BESØG OS HER

Besøg os på Facebook - klik her

Se kontrolrapport - klik her

© ATC Data